Tech, E-commerce

Møt Rebecka - Head of Professional Services

Rebecka, vår ansvarlige for Professional Services-teamet hos Norce, er en nøkkelperson som leder og støtter vårt team i å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Her får du en kort introduksjon til Rebecka og teamets arbeid.

Hei Rebecka! Fortell litt om hva du gjorde før du kom til Norce.

Jeg begynte karrieren min innen medisinteknikk hos Cochlear, et selskap som spesialiserer seg på høreimplantater. Der var jeg involvert i å introdusere e-handel. Det var en lærerik opplevelse fordi bransjen hadde lav modenhetsgrad. Min interesse for e-handel vokste, og senere byttet jeg jobb til en annen aktør innen e-handel. Der var jeg prosjektleder med ansvar for kunder som brukte plattformen Magento. Jeg lærte enda mer om e-handel og innså at jeg bare hadde skrapt på overflaten.

Jeg ble deretter kontaktet av en rekrutterer som lette etter en teknisk prosjektleder. Jeg slo til fordi jeg likte selskapet. Nå er det snart tre år siden jeg begynte hos Norce. Det er en bransje som hele tiden endrer seg, med ny teknologi, tjenester og aktører. Det blir aldri kjedelig i e-handelsbransjen.


Hva er din rolle hos Norce nå?

Jeg har nylig kommet tilbake fra foreldrepermisjon og har en ny rolle som ansvarlig for Professional Services-teamet hos Norce. Vi hjelper eksisterende kunder med endringsarbeid, svarer på spørsmål og utfører oppdateringer. Vi kan hjelpe til med å gjøre en gjennomgang av e-handelen, komme med relevante innspill og forbedringstiltak for å utvikle siden til neste nivå. Det kan handle om å tilpasse frontend eller legge til en ny betalingsløsning, for å nevne noen eksempler. Vi er en rådgivende part som gir kundene den input de trenger for å legge til funksjoner på deres eksisterende side.

Vi har et team med applikasjonsspesialister, frontend-utviklere, prosjektledere og prosjektkoordinatorer som støtter forskjellige avdelinger for å gi kunden en god helhetsløsning.

Vi ønsker å tilby en god kundeopplevelse ved å kombinere profesjonell behandling og genuint engasjement i hvert steg av kundens endringsarbeid. Vi forplikter oss til å være en pålitelig partner og jobbe tett med våre kunder, alltid med fokus på å forstå og fremme deres forretningsmål.


Hva var det som trakk deg til denne rollen?

Jeg synes det er et prioritert område å pleie våre nåværende kunder. Vi har et stort antall kunder på våre eksisterende plattformer, og det er viktig å fortsette å levere og være et naturlig valg for kundene når de trenger rådgivning. At mitt team er det soleklare valget når eksisterende kunder vil gjøre endringer eller har spørsmål.

Mitt team representerer Norce mot våre eksisterende kunder, og de skal føle at vi er tilgjengelige for dem.

Er du interessert i å vite mer om vårt retainer-opplegg, kontakt oss på: professionalservices@norce.io

Har du en forespørsel/ønske om forbedring av din eksisterende butikk/e-handel, kontakt oss gjerne via vårt kontaktsenter for videre dialog!

Les relaterte blogginnlegg