News

Möt vår nya Head of Support Niklas Jensie

Hur har din första tid varit och hur kommer din roll som Head of Support se ut?

Det har varit en jättebra start! Just nu lär jag känna bolaget och sätter mig in i fusionen mellan Jetshop och Storm Commerce och med den sammanslagningen av supportavdelningarna.

Mitt ansvar som Head of Support innebär att förutom att se till att vi har marknadens nöjdaste kunder också se till att vi har världens gladaste medarbetare som har rätt förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt. I det kommer att säkerställa att vi är bemannade på rätt sätt och att det är rätt person på rätt plats så att vi har en support som levererar det våra kunder och partners behöver och förväntar sig.

Det är lite speciellt att börja som ny mitt i en pandemi så jag ser väldigt mycket fram emot när jag kan träffa alla nya kollegor på plats.

Hur många är ni på support?

11 st. medarbetare inkl. mig.

Hur ser en vanlig dag på kontoret ut för er?

I dagsläget så kommer vi in kl. 8.00 på morgonen och börjar dagen med att titta på de ärenden som kommit in. Detta följs upp med ett gemensamt möte där vi går igenom de aktuella ärendena. Under dagen samarbetar vi med att hantera de ärenden som kommer in löpande. Vi har en process för att ta emot inflödet på bästa sätt och ett fantastiskt team som tar första kontakten och utvärderar ärendena. De är mycket kompetenta och ser snabbt om de kan lösa ärendet direkt vid första kontakten eller om man behöver hjälp av en kollega och återkoppla till kund efter det.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Innan jobbade jag drygt 7 år för Stena inom Stena Group IT som levererar IT-tjänster till cirka 65 Stenabolag, bland annat Stena Line. Där började jag som Service Desk Manager, sedan Head of Shared Support och slutligen inom Service Management Office innan jag kom till er.

Vad motiverar dig mest på jobbet?

Det som motiverar mig mest är nöjda kunder. Att vi har en verksamhet som lever upp till förväntningarna. Att se och bidra till att mina kollegor växer och utvecklas är också väldigt givande och motiverande samt såklart att få växa och utvecklas själv. De förutsättningarna känns verkligen som att de finns på detta bolag.

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag är väldigt aktiv och gillar att röra på mig, det blir bland annat en hel del innebandy. Jag har också en 2,5 åring så det är ganska fullt upp 😊

Läs relaterade blogginlägg